Pages

nuffnang

Tuesday, August 8, 2017

12.10 am


Sebab dulu zaman noob noob lagi 
Dan zaman tak berapa nak kenal dunia lagi act "mentah lagi beb"
of course laaaa, banyak sangat kejahilan dan kebatilan yg kau ciptakan
paling hina sekali apabila kau ciptakan kedustaan yang kau ludah dan kau jilat semula.

yerzzzss im admit it . . .

sumpah malu beb 
ambil masa lama jugak la kan, nak baikpulih sampai katup rapat rapat luka yang terguris panjang macam batang pembaris atau lebih 


benda dah lama, muncul balik 
then, kau kena bedah balik, kena selak balik, kena explain balik 
cemon ah geng, ambil masa yang lama kot
untuk refresh something yg kau try hard nak persetankan 
its not as easy macam makan nasi, kalau takcukup tambah lagi satu senduk
mintak maaf macam dah muak atau dah jelek nak dengar 

nahh , i hope evrythngs are clear .
Takcukup boleh roger , boleh baiki semula .
Lastly, jangan la main tarik tali 
dua lawan satu kot
kau rasa, macam boneka main tolak tolak tak? 
ahahahha kelakar la tik ni, benda kecik nak besar besarkan lagi .
noooo laa dey, dont worry .
ni nak cakap ja, bukan apa pun. 

Okay ni last , 

last sekali, sisa aku jugak yang kau kutip. emmm 

Wednesday, August 2, 2017

CENDOL ROJAK , JALAN UNIVERSITI . PETALING JAYA


Sebenarnya , ni dah kali kedua datang makan dekat cendol rojak area PJ ni ha. 
Yang bersebelahan dengan MAHSA UNIVERSITI, berhadapan dengan KFC dan STESEN MINYAK SHELL & PETRON . 

Not bad laaa , boleh bagi rating 3/5 bintang .
Yang rasa macam panas panas tu, kalau jalan area situ , boleh singgah minum cendol dengan ABC jap. Kalau lapar , haa order ler rojak kuih dengan mee rojak dia . 
Insyaallah tak menyesal. Cukup puas untuk melegakan tekak dan bagi perut tu kenyang . hahaha


Harga dia jangan risau , standard kedai makan dekat kampung yang tepi jalan je geng . heheh 


Nah sis payung gambar dengan harga .





Cendol biasa (RM2)




Rojak Kuih dan Rojak Mee (RM5.50) 



Kalau bungkus rojak mee atau rojak kuih dia , penuh satu plastik ha engko . Confirm, bawak balik rumah boleh share 2 ke 3 orang hahahaha . 
Maaf gambar ABC takde sebab dah habis . huuuuu 

Boleh klik SINI untuk review orang lain yang pernah try makan dekat tempat ni jugak . 

Lastly, selamat berkunjung ke kedai CENDOL ROJAK, JALAN UNIVERSITI, PETALING JAYA .