Pages

nuffnang

Wednesday, August 2, 2017

CENDOL ROJAK , JALAN UNIVERSITI . PETALING JAYA


Sebenarnya , ni dah kali kedua datang makan dekat cendol rojak area PJ ni ha. 
Yang bersebelahan dengan MAHSA UNIVERSITI, berhadapan dengan KFC dan STESEN MINYAK SHELL & PETRON . 

Not bad laaa , boleh bagi rating 3/5 bintang .
Yang rasa macam panas panas tu, kalau jalan area situ , boleh singgah minum cendol dengan ABC jap. Kalau lapar , haa order ler rojak kuih dengan mee rojak dia . 
Insyaallah tak menyesal. Cukup puas untuk melegakan tekak dan bagi perut tu kenyang . hahaha


Harga dia jangan risau , standard kedai makan dekat kampung yang tepi jalan je geng . heheh 


Nah sis payung gambar dengan harga .





Cendol biasa (RM2)




Rojak Kuih dan Rojak Mee (RM5.50) 



Kalau bungkus rojak mee atau rojak kuih dia , penuh satu plastik ha engko . Confirm, bawak balik rumah boleh share 2 ke 3 orang hahahaha . 
Maaf gambar ABC takde sebab dah habis . huuuuu 

Boleh klik SINI untuk review orang lain yang pernah try makan dekat tempat ni jugak . 

Lastly, selamat berkunjung ke kedai CENDOL ROJAK, JALAN UNIVERSITI, PETALING JAYA .