Pages

nuffnang

Saturday, July 8, 2017

NY STEAK SHACK



Image result for steak shack mid valley




Sebab semalam rasa bosan sangat and then ajak la mirara untuk temankan saya jalan jalan dan makan
Mula mula nak pegi makan mcd ja , sekali mira bagi hasutan yang cukup lumat untuk disumbatkan ke dalam telinga saya . Tersesatla dekat sini , hahahaha



Makan macam acah banyak duit ha engko .
But, dont worry gais . hahahaha 
Nak jimat sangat kan ? 
Pertama sekali, jangan beli air dekat situ sebab mahal sikit . HEHE
Apa yang anda perlu lakukan ialah beli air botol mineral dekat area guardian situ . Baru RM1 , nak jimat lagi , bawak air kosong sendiri la heh . hahahah
Tapi nak merasa jugak air dekat situ? haa beli jelaa , okay je harga diaa .
Dalam RM6 and above .


Okay , bagi yang budget nak makan dalam RM20 , boleh la try makan pasta diaa . 
Kalau ada budget lebih sikit , hahahah try makan burger dengan steak . 
Tak tipu , sangat sangat berbaloi sebab takdelah cecah RM60 and above .
Then , kenyang sangat sangat okay . 
Nahh , sis payung list harga makanan dekat situ .


NY Steak Shack, Mid Valley City Menu



NY Steak Shack, Mid Valley City Menu



NY Steak Shack, Mid Valley City Menu



NY Steak Shack, Mid Valley City Menu




NY Steak Shack, Mid Valley City Menu



NY Steak Shack, Mid Valley City Menu


NY Steak Shack, Mid Valley City Menu



Setakat ni dah pernah pergi dua kali .
Okay la , not bad laaa hahahhaha .
Yang pertama , time promotion dia dan yang ni kali kedua .





Haaa tudiaa , mira makan The Empire yang burger dengan onion goreng lepastu sos putih dia sedap sangat . Rasa macam mayonies dengan onion yang digabungkan bersama. 
Lepastu , yang steak tu daging dengan ikan salmon serta telur mata . Ada coleslow bersama kentang dan kuah BBQ . Boleh jugak tukar side dish tu dan boleh pilih kuah mushroom atau BBQ tau . Then, tak semestinya kena pilih ikan salmon dengan daging . Boleh pilih kambing dan ayam jugak okay.

Kalau The Empire tu ( RM25.33) 
Yang set Steak tu ( RM29.57 ) 


Okay , boleh la kot lepas ni try makan NY STEAK SHACK pulak . Paling cikai pun kena ada dalam around RM30 . kalau nak rasa sekali sekala la heh . 





Okay last , sis promote nih okay . hahaha