Pages

nuffnang

Sunday, May 29, 2016

To Bakal USIMians .

Tahniah bagi merekaa yang dapat USIM . Goodluck gaiss untuk mendaftar esok !

Pesanan untuk :

Sabrina Sahfenghi .
Goodluck babe , jagaaa diri dekat sana nanti . Lepasni terbatas ler masaa kite untuk ws sambil gosip hahahhaaha . Takde lagi mama yang selalu sentiasaa disisi , selalu membebel dekat i suruh belajar ler .. suruh jangan buat mukaa annoying .. suruh jangan ego takmemasal hahahhahahaha i admit it . Banyak naa kerenah masa dkt asramaa dulu . But you still layann jo hoho . Thankyou jugak selalu bagi souvenier masa you pegi vacation , selalu jugak ler tidur rumah youu hahahha . Sempat jugak lerr sakat syafiq . hikhik Taklupaa jugak , thankyou untuk birthday party prank i tahun lepass hahahha siap suruh mama kau buatkan kek coklat lagi untuk akuu . Terima kasih sangat sangat . Take care babe , jaga hati jaga iman . Jangan nuckal nuckal naa . herher

Nadhirah Tajudin .
Nad dah sampai usim nanti jangan sombong naa , taknak contact akuu . Tahu naaa tuhh , kau dah smpai sanaa nnt mesti happy giloooo sebab satu course dengan abe grape . hahahahhahahaha jagaa abe grape elok elok yaa nad kahkah . Susah sangat nak contact youuu , bayangkann lerr .. hari nihh hanta ws .. then dua hari kemudian baru reply . meranaa tauu nak tunggu hang reply . hahhahaha Btw , take care nad .. study elok elok dkt sanaa .

Alya Radzwan .
Alyaaaaaaa , goodluck jugakk babe. Jangan nakal nakal jugak dkt sanaa because i tahuu perangai youu hahahah nampak jaa ayu tapii sebenarnyaaaaa terlebih 'ayu' heheheh maaf maaf . mula mulaa kitaa dah pilih sama course dahh masa isi upu tuhh , course sains kemanusiaan dkt uia . Tapi apakann dayaa , jodoh kitaa takkuat uhuk uhuk hahahhaha Alyaa doakan aku tabah msk course tuhh tau sbb major semuanya laki , perempuan 10 kerat jaaa hahahahhahaah guraugurau . Anyway , study rajin rajin tauu alyaa , I know you can do it . herher

p/s : maaf takk pesan dkt sorang sorang . hahahhaha btw goodluck jugaaa kepadaa

Nurul , Jidah , Apud , Nisa , Ain , Ainur etc etc .

Goodluck gaissss . Adiiosss

Fighting !

Thursday, May 26, 2016

To siswa and siswi .

" Penat orientasi nihaa , tido lambat . Bangun awal gilerr wehh "

ayat buddies uitm yg dah daftar  masuk uni . hoho

Tahniah gais , dah besarrr dahh semuaa . Masuk uni bagai .

Macam baru smalam jaa jumpe muka muka hingusan depa yg baru masuk form one dkt semahkap . harhar

Goodluck yang dah daftar masuk uni , yang bakal daftar uni jugak and so on .

Tidak lupaaa kepadaa mereka yg masuk form six , tahniah gaissss .

Selamat majuuu jaya bagi mereka yg masuk matrik .

Ini pesanan ikhlas buatt "my boyfie" krohhhhkrohhh hahahhaha boyfie lahh sangat . cehhh , yang bakal masuk kolej matrikulasi negeri sembilan , hang daftar 6 june tuhh jaa .. esok tuh  trus aku datang melawat hanggg yaa A**** *****A.
hahahha

GOODLUCK ! Jangan leka leka sangat dekat uni nnt yaaa gaiss .
Take care !

Lastly , pm me at

atikadnn@gmail.com

            or

dm ig atika_adnan

if you want this book " Ayyuhal Walad " , yang nak bawak bekalan ketika memasuki ke alam universiti . Bolehlaaa dapatkannyaa

selagi stok masih adaa .

chaw yaw .

Monday, May 23, 2016

3:42 pm

Apabila kau makin dewasa , kau akan mula mengerti . Bukan semua kawan akan tetap menjadi kawan . Kadang kadang tanpa kau sedar , merekalah lawan dalam diam dan bagi aku , biarlah kawan aku boleh dibilang tetapi kualitinya tidak boleh dihitung .

Saturday, May 7, 2016

1 : 48 pm

Diamalkan bagi mengelakkan diri daripada  sebarang sihir .

Wallahualam .

Thursday, May 5, 2016

9 : 43 am

Salam hijeghah ketiga , buat anak anak yg hadir kelas pagi ini

Monday, May 2, 2016

Mimpi .

"Tik aku mimpi pasal kau semalam"

Mimpi pasal apaa do?

"Aku mimpi kau kawen pakai baju hitam sebelah kau ada dulang hantaran warna putih"

Asal hitam do? Aku berkabung ke mcm manaaaa??

"Taktahu la , tapi yang pastinya aku sedih masa kau nak kawen tu"

Kenapa sedih pulakk??

"Sebab kau kawen dgn Crush aku"

Perghhhhhh serius ah do --'

Mainan tidur .