Pages

nuffnang

Thursday, December 31, 2015

Last for 2k15 .

Hi there .

Yuhuuuuuuuuuuuu . Hihihihohehehe

Thiz iz the last post for 2015 .
I thought everyone will do something for the last moment of this year  .
Same goes to me .. right know
Ahaa typing .. typing .. and typing..

The end of this year , surely my younger sistor sistor busssyyyyy to find their school things .
Maklumlahh depa kan masih lagi bergelar title 'pelajar' . Haha
I justt tengok tengok ja depa yg banyak naa kerenah . Baju takda saizlah , beg skolah tak stylo lah , kasut skolah tak vogue lah , alat tulis tak canggih lahh blabla .. memilih naaa haihh hahahaha

Alright , back to me yang sedang menanam anggur ditepi jalan jalan sahajaa . Hahaha
Makangg tido masak kemas and keep continue for whole thiz month .
Bosan weh .
Bosan gihh loh . Hahah

And I justt miss all of the cherish moment at smkap .
Rindu do nak dengar tazkirah bagai .
So , one day I just take a time nak mintak tazkirah from sahabat sahabat yg dah bergelar 'alumni' lah katakan . Hahahaha a lot of alasan I can see it   hikhik . Btw thankyou gais yg sudi luangkan masa to keep share the tazkirah . Heheh

Last but not least , thankyou 2015 yg banyak mengajar erti gembira sedih suka marah meroyan gile takut geram risau kesal merajuk annoying and blabla ..

Bye .

Friday, December 11, 2015

Weh .

Weh .

Weh .

Dengar lah ni weh .

Weyhhh . .


Rindu do . Kbai

Wednesday, December 9, 2015

Khawa 15

A year we need to remember .
Every single day , we had a nice moment together .
we laugh
we smile
we cry
and so on , everything together .
A year tht become our last momento .
It was began . . .


AHMAD MUNZIR
our class monitor
rendah ajaa orangnya ,
tapi sangat bersemangat  kental menghadapi
pelbagai dugaan from the teacher .ahah


NUR NAIEM
DTP in our class .
abam kuat klas , paling berpengaruh haa
sukaa naa nyanyi dlm klas sampai terbawak bawak dkt dewan peperiksaan
menyanyi sbb nak elak mengantuk katanyaa . elehhh


AIMAN AKMAL ZAIREY
wajahh iras iras BETO KUSYAIRI kataa cg azibah .
katanyaa budak paling handsome skali dlm klass . krohkroh
rajin buat klass akaun untuk kami yg lemahh ni . terimaa kasih
ya guru mudaaa .


EZZAT EZMAN
DTP in our class too .
budak nasyid jugak nihh , krohkroh
suaraa merdu haa engkoo .
star akaun lagii . Slalu laa jugak dengar presentation diaa mcm bagi ceramah
kuliah jumaat . hehe


MAWADDAH MASOR
our assistant monitor
comel , ayuu gituu .
slalu suruh kitaorang senyap , kalau kitaorg still bising
diaa siap ugut lagi , like this " AKU TULIS NAMA KORANG KANG BAGI DKT USTAZ JAMAL" ahahaha
hakikatnyaaa diaa takttulis punn . saje ugut ugut . hahaha


SYAHEERA RADZI
i dont know , if i spell your name is correctly or not .
diaa slalu marahh , kalau salah ejaa namanyaa .
budak star english nihh . kalau speaking , haa engkoo british pure diaa habaq kat hangpa semua nnt.
mau hang semuaa dok diamm diamm .


AINUR AMIRAH
budakk outsider yg slalu diminta utk beli barang
almaklumlahh , diaa duduk luar kan . haha
pendiam jaa orang nyaa
tapi diam diam ubi berisi hehe


FARAH IZZY
budakk outsider jugak ,
slalu bawak bekalan makanan
and kami selalu lahh jugak sapu habis makanan diaa
nak nak , kalau dia bwk spagethi , lasagne yg memang makanan kegemaran
monster monster 5K ni haa , hahaha
thankyouu faraaa


AIN ADIBAH
akak DTP yang sangat kemas kerjanyaa
diaa nihh amat lahh teliti yaa .
kalau tgk fail and her works . fuhhh bersih dan kemas
kalau dia tak suka on something ,
diaa akan berjauhan and tried to hate it until
you all sendiri akan perasan and feel like
"ehh , dia tak suka kaa cara aku ni?"


AINOR FAQIHAH
akak DTP yang sangat pandai berdrama.
kalau ada ANUGERAH PELAKON WANITA TERBAIK 5K
konfemm , memamng layak diterimaa olehhnyaa .
im still remember , lakonan ainor yg kami rakam masa ambil gamba
klas tuhh . hahhaha


ATHIRAH ISMADI
the best friend until now and still at the same class together
slalu lahh jugak , merajuk dengan diaaa ni haa
sampaii at one incident we used not to talk about A MONTH .
hahahaha , sorry ty . thankyouuu for being the best ever friendss
peminat tegar EXOOOOOO , hehe


AINEE JAHIRAH
nihh yg memang nak marah ni dgn dia ni .
mula mula diaa duduk dkt meja blakang and then she moves at the front .
panass ja . hahaha sapa jaa takkenal samaa akk legend ni ohh
semuaa action yg dia buat semua bg responss .
hahaha  akak besaaa dlm klas khawa ni haa , pelindung bg insan yg lemah ngeh ngeh
star add math ngn mathmode nihh , jangan memain


HANIS MASRANI
nihh pun akak outsider jugak
dulu dia slalulah jugak take order utk makanan yg
dijual oleh ibunyaaa .
nasi goreng with kue teow goreng .
tak kurang hebat jugakk , akk nihh dlm
banyak subjek . hehe


SOLEHA 
she is our bendahari , dia selalu lahh mintak duit dkt kitaorg
selalu remind us to pay everything .
kadang kadang , time cg mintak duit for urgent
mulalah dia mintak duit macam akak AHLONG . hahah
she also the best teacher for SEJARAH ok
setiap kali exam , A+ for sejarah memang dia pegang lahaihh


NURUL MAHFUZAH 
paling ayu skali , lemah lembut sahaja orangnya dan berbudi bahasa
tapi..tapi.. skali jaa kite kenakan diaa ,
muka ganassssssssssssssssssszzzz dia bagi dkt korang tauu
hahahah , nak nak dia defend diri diaa dgn mulut laser haa .
terbakar hati teruss . huhu


SYAZWANI AFIQAH
budak sains yg beralih ke akaun .
im really salute to her sbb wkt exam trial economy
she gets 33/40 for paper one while all off us ... erghhh hahaha
sangat bersungguh sungguh utk blaja economy and science .
goodluck sis , keep it up .



HAFIZAH RAHMAT
akak paling cun , rendah , comel , cute , manis . . blabla
kalau adaa anugerah ratu paling cantik . diaa yg WIN okayy hoho
kalau jumpaa kamera , bukan dia pegang kamera tapi kamera pegang diaa..
ahahah ehhh? lulzz
means , diaa sangatlahh photogenic , nampak jaa kamera ,
mulalahh posing memanjang . sampai full memory hahahhahaha
jangan memain nihh akk hebaq belaka dlm arabic


LIYANA
akak bambam , heheheheh sangat pandai berdebat
kalau nak berdebat dgn diaa , lupakan jelahh .
she still menetapkan pendiriannya seteguh gunung kinabalu yg tinggi hgga ke puncak alam
hahaha , kalau orang buat presentation..
sebelum lembaga exam , prepare soalan KBAT .
dia dahh duk pikiaq awai awai soalan yg lagi KBAT dari hangpa
hahaha.


NADHIRAH
sangat dikenali with nadtajj .
akak vVVrrRRRRooOOOOOOmmMMMMMMMM . hikss
paling banyak berceloteh dalam nadhirahtajudin.blogspot.com
boleh lahh pi jenguk jenguk diaa kat sana slalu
fahamilahh isi hatinyaa , hehe
akak paling cun dalam diam diam , ngehngehh
ramai jaa yg sebarkan gambar nya di laman sosial tanpa diketahui olehnyaa
tu lahhh  cantik naaa . krohhkrohh


SYAFIQAH 
we call her pyqaran .
akak yang ada wajah iras iras AYDAJEBAT .
comel gilohh dio ni haa , takdapat do haihhh
nak describe memanjang bonarr , hahahhaha


ATHIRAH KASSIM
i call her TREX
terimaa kasihh yaa sifu kerana mengajar sayaaa mathmode
tanpaa henti henti , setiap penat lelah anda akann saya hargai
maklumlahh , diri ini amat lemah, selemah lemahnyaa dan sayu
dalam subjek mathmode , hanyaa anda saja yg mengerti .
i promise , if i get A+ in mathmode for SPM , i will see youu ya
ehhehe


NUR ALYA
akak tinggi lampaii , akak GST hahah
sangat pandai membuat perancangann
she always make a list to do her homework or something .
lembut sahaajaa orangnyaa , tapi kalau diaa buat lawakk
haaaa engko , saksikanlahh wajahnyaaaaaa yg annoying tuhh
hehehehehehe


IZZAH MASTURA
akak jah yg banyak berceloteh ,
slalu beri peringatan kepada kami
akak dtpiosss yg baru sahaja sembuhh kakinyaa
heheheheh .


MARDHIAH
akak mar yg hebaq hebaq belakaa dalam semua subjek
sebelas subjek tuhh semua dia pegang , dia kunci dia mangga ketat ketat
hahahaha, dalam diam diam .. dia nihh pandai juga berbicara sehingga meNYENTAPkan
hati , roh dan nurani  anda sehingga menusuk ke jiwa dan membekukan bronchioles anda
hahahhahahah OVER


HANIS ZAWANAH
akak paling hot skali kek ghombau haa
nak kata hot , beribu lahh jugak followers dgn likers nya haa
HOT bonaaa , sampai terbakar lah telingo ni haa . heheh
slalulahh jugak ikut ibunyaa "cg hanizah satin" ke
pasar malam , bazar ramadhan and 7eleven utk beli slurpee
hehhehe tenkiuu zawanah , tenkiuu cikguu



UMAIMAH
lemah lembut sahaja orangnyaa
kalau time jamuan , diaa slalu bwk pizza dr bakery ibu nyaa
sedapp nyaa tak terhingga ,, sampai nak menangis .
aduhaiii hahahah




I thought , tht all from me
penat nak describe one by one of my classmate ni haa .
maaf segala salah dan silap .
andai kata yg didescribe kan tuh mengguriskan hati dan perasaan , harap diampunin
jangan berkecil hati , keranaa hati ini sudah terlalu kecil . ahhahahahahahahhaha


semoga STRAIGHT A+ menjadi milik kita semua
Aminn . . .