Pages

nuffnang

Tuesday, June 9, 2015

The Waddup of DUB DUB MASHH SEMASHH .

Basically , my sis and the youngest sis 

selalu lah jugak buat lawak in the house depa tu .

So , smalam my sis capai my fone and downloading something .


Tak expect pun apa yg dia nak download , then they start dia mission .


"Kak jom buat vid"

I thought vid biasa biasa je lah kan , but its DUB VID . harhar 


Its just 2 vid ja iolls buat , we start laughing sampai nak mati when see our annoying face . 
Keep repeating the vid and still kennod blah the action we make when the sound dub vid like this 

" Bila cintaa di dustaaa  hati mula gelisahh "

Can you imagine , if you do the vid with tht sound? ahahah 

Sunday, June 7, 2015

Kau sangka benar .

Kau percaya dia. 

Kisah hidup dia
 
Favourite dia

Segala galanya , kau percaya.

Macamana satu hari kau dapat tau yg semua nya penipuan?

Kau rasa mcmana kau react masa tu?

Dapat bayangkan?





Nasihat aku, dengar boleh percaya jangan. 

Cerita Mak Jemah .

Ini sebuaah cerita rekaan semata mata .


Pada suatu malam yg indah , 


Mak jemah had a conversation with her gossiper . Maklum lah , sudah lama tidak bersua with her gossiper . The convo starter with a joke abt a gaizzz .


The gossiper said , 

Dulu dia rendah , lawak etc etc . Dulu pernah lah jgk dia fall in love until blabla . . .


and then mak jemah tanya , siapakah " gadizz yg dahulu kala "


She said "its me"


Fuh .


Gulp . 



ok then , hahahahhahahahhahahahahahah



                                                       **************************