Pages

nuffnang

Thursday, February 19, 2015

The New Spirit at Day 50 .


I know , tak semua orang berada diatas and tak semua orang sentiasa dibawah .
Satu ja engkau kena tahu , sekali kau dibawah , baru kau tahu langit tu tinggi atau rendah .


Eventho , dah masuk bulan dua . Im still thinking , why ha semangat aku tak menjelma .
Sekejap ada , sekejap lenyap .
Ada kem motivasi matlamat , mula lah senaraikan hampir 50 matlamat hidup .
Mula lah nak buat itu ini . Esok harinya , lenyap semula matlamat yg ingin kau capai .

I dont want , buat mistake dua tiga kali .
Cukuplah sekali dapat B dalam subjek Sains time skolah rendah hingga menangis di toilet .
Cukuplah sekali B dalam subjek Sirah dalam UPKK .
And cukuplah sekali dapat B dalam subjek BI time PMR .

The latest one .
Im failled dlm subjek addmath , time exam akhir tahun last year .
My result , tidak melayakkan diri utk ambil addmath .
so , i decide buat rayuan with the other friends utk ambil addmath .
And ofcourse , we need to take an exam .
When the result is coming , i make a lot of mistake again .
Deraian air mata jatuh bercucuran , result yg kau dapat cukup buat minum air kopi ditepi jalan .
Its FACT , tht no one know . shameless
Mohon diberi sokongan bagi tahun yg panjang ini .




Come out with the new spirit at day fifty .



Thursday, February 12, 2015

Giveaway 7 HARI by Syira Lokman





*sticky post*
.



Click the banner for joining .