Pages

nuffnang

Sunday, August 11, 2013

Dum Damm Dumm , Rayooo dahh haa

ASSALAMUALAIKUM


For this rayee , banyak peluh yang dikeluarkan .Banyak keringat yang ditaburkan . Banyak juga bantuan yang dihulurkan demi mengemas rumahh ibarat syurga untuk kunjungan orang ramai . hahah , rumahh tika dahh bersihh yee .Bersinar bak rembulan .heheh








*nak promote rumah ke ape? hahah ," okayy jemputlah datang berayoo yeah . kuihh rayoo belambak tu haa kek umahh . silah silaa datang " ~ err hahah





Ini gambaa raye pertama , yeahhh HIJAU ! 

Otty:Untunglahh bulan weyhh .
Me:haa , bulan? apakah itu .
Otty:Susah nak terangkan .
Me:(termangu mangu)

lastly baru faham,rupe rupenya Baju rayaa kami macam nak menyokong PAS .hahah *ehh politik pulak dah?
Rayaa kali ini biasa biasa sahaja , tiada yang istemewa .Tiada yang menarik dan tidak semeriah dahulu kala .Walauapepunn kami menyambutnyaa dengan penuhh gembiraa dan bersahaja .



With cousin yang gila gila .hahah , event mereka kecil ,, kami selalu maen wresling wresling .hahah


The last handwriting , Happy Eidd Mubarak . *singgah singgahh rumahh yee :))





Sunday, August 4, 2013

RAMADAN OHHH RAMADAN

ASSALAMUALAIKUM



Ehemm , maseh belum terlambat nak ucapkan ahlan wasahlan ya ramadan walaupun tak lama lagi dah nak raye .hurmm busy memaanjang akhirnya tidak mengupdate .heheh .Btw , tika baru sahaja habis jawab paper TRIAL PMR . woooooooooo ! banyak pening kot (loghat cina ) .hahah *menjawab soalan yang susah tidak berkesudahan . har har . Btw , tarammmmmm je lahh yee .heheheh *Habislahh kalau ibu tahu -_______-
Okay , first skali sepanjang bulan ramadan nihh , alhamdulilah semuanyee berjalan dengan baik , baju raye dahh beli , summe dah beli .tapi ade seturn seturn je yang belumm beli lagi . Persiapan raye belumm mantap lagi .Tema tika tahunn nihh HIJAU .uuuuuuuu , hijau ? hahah tibai jelahhh .Mase dah sampai kedai baru terfikir nak baju raye wane ape tahun nihhh .Kelam kabut jadinyaa . The last one , Happy Ramadan :)


*wait for post HARI RAYEE , miahhhmiahh >_<






OTW to PAHANG okayy , hahah serabaii babaii , lol
abaikan background yang penuhh dengan bag , err *macam nak pindah umah .heheh


got to go , byebyebye :)