Pages

nuffnang

Saturday, March 23, 2013

A T H I R A H I S M A D I

ASSALAMUALAIKUM


Kite terharu , Woot Woot ~
Firstly , terima kasih diucapkan kepada ATHIRAH ISMADI . haha alaa yang budak omey omey tuhh *kembang semangkuk dah hikhik .Klik sini---> Athirah Ismadi<----  add dye ye , kasi penuhh friend list dye ,hahah Btw , tengs lahh yeah cik adek manis .hehe sanggup menaip pasal kite dekat blog anda pada malam malam bute nihh . *nak balas dendam ke ape? Ikhlas tak ? muehehe , nanti tika blanja otty makan dekat DM ehhh ? lalala

Okayy JANJI  yee , cik Nur Athirah Ismadi bahawa kite
TIDAK akan berpindah pada tahun hadapan *sep skit yeay yeay
NAEK pentas same same dapat 9A *Amiin  # Sekian harap maklum .
Bagi cuti yang agak berpanjangan ini , tak lain dan tidak bukan mesti nak merungut pasal homework .hehe sabar je laaa .Btw , tika akan buad KGT dan KST .err tak sabar ~ hahah


SAYANG OTTY , HAHAH :P
ATIKA ADNAN


Sunday, March 17, 2013

HARI HARI EXAM

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah , almost 3 days tika ambek exam dekat dewan .macam nak PMR punn ade jugak .haha seriously nervous gile tahap gaban .huahua .Okayy , firstly nak cakap mase first dayy exam , okayy lagi . Tapi second dayy dah start jadi minah gile gile . hahah sebab ade subjek sejarah ngn geografi .Last day exam lagi laahh , ade subjek math .arghhhh macam nak jerit kuat kuat . Tapi Alhamdulillah malam tuhh tika da study macam orang gile gile dgn anith .Yang sedihhnye , math didahulukan pai dilambatkan .Tika sempat study pai dalam mase 20 minit sahaja .okayy sila boldkann ! erghhh , rase menyesal .Tapi buat don't know jelaa yang penting saya daa berusaha .Redho lahh .hew hew .

Harituhh skola tika ade program mengenai matlamat . Okayy syok habis .hmm banyak maklumat baru yang tika dapat tapi yang paling penting sekali THE POWER OF WRITTING .
Banyak jugaklahh yang tika listkann , hahah samai takcukup sehelai kertas .hehe

Before akhiri penaipan blog nihh , tika nak bagitau Athirah anak Ismadi buli saya dalam bilik prep . mohon cari budak wanted itu .hahahah pesanan buad otty , no tacink tacink , nanti jadi tough LEMBIK .hew hew
*lalala


SAYA  JUARA 9A INSYAALLAH
ATIKA ADNAN

Sunday, March 3, 2013

SHOPAHOLIC OF FAMILY VERSION



ASSALAMUALAIKUM

Last week punye last week , sempena tahun baru raye cina . Orang cina sebokk nak beraya tapi tika ngn family sebokk bershopaholic . cuci mate kasi bersihh dekat shoping kompleks . wohoo , all of us bershopping habis habisan nak beli barang untuk orang baru yang bakal dilahirkan pada bulan lima nanti .Rabak wallet ibu ngn abah , hahah .beli barang baby penuhh satu troli . *excited .

Semangat pegang baju baby .

Kami sangat excitedd nak dapat adek baru . Now , my mother da pregnant 6bulan . tunggu lagi 3bulan je lagi . Hope , selamat dilahirkan .

Pegi SCAN , we will get adek lelaki .Huhh , this is the first one ! bole maen wresling wresling kan ? err But the important is , tika will be a BABYSITTER mase cuti akhir tahun , huarghhhh .Ada ciri ciri akak mithali tak ? hahah

Nanti tengok larhh , entry yg akan datang *SEHARIAN JADI BABYSITTER SAMPAI JADI KURUS KERING .hahaha .


Atika Adnan