Pages

nuffnang

Friday, February 15, 2013

MEET MY LOVE

ASSALAMUALAIKUM


Today , this entry just for you SYAZA DAYANA . hoho firstly , heppy birthday to you ! wohaa , you are the bigger one now !ahakss ~ I hope you will become my  friend till jannah , get 9A's in PMR together .Become a perfect person , gudluck with your DTP *hahah .Especially , I really respect about your english in class , hahah I realise my english is BROKEN  .pleasee help me *essay BI  heheh
We are very close last year when we get same dorm . haha firstly when I know you are become my roommate , it feels like "What ?Dayana become my roommate ,hahha I will get a bad luck because almost one year in form one we don't know each other and suddenly we get the same dorm " hahha just forget it .When we get the same dorm , everything is change .hahha we are become crazy and annoying girl .The conclusion is " Tak kenal maka tak cinta " wohaa *err

So the last one , I'm so sorry because i can't join your bufday party at Lake Garden ,Seremban .Seriously , I jealous with your wonderful bufday party . Sadly , I can't join it . So , continue your adventure as a best student .Choose a right way to success in your life . Be a smart person and sorry no present for you, just this one that can I give to you . hehhe .*Sorry I take your picture without a permission .

HAPPY BIRTHDAY SYAZA DAYANA *15years old . *tak nak kalah pada entry "meet my playgirl " ahakss ~



Budak BROKEN ENGLISH

Wednesday, February 13, 2013

kawanan

ASSALAMUALAIKUM

First skali terime kasehh laa yeah to MY TWINS !yang tag name saya tuhh , haha *Aina Hanisah anak En Adnan tuhh .haha ! Woo banyak besa itu teddy bear kamu haha *loghat cine . nanti amoi kasi beli satu yang banyak besa macam giant khas untuk twins kesayangan saya yg sorang nihh .hikhik :D okayy 2 ?

Kite beli yang lagi besa dari nihh nnt .heheh
*Sori ambek gamba tanpa kebenaran .hewhew



Perhatian kepada cik adik NUR SABRINA BT AHMAD SAHFENGHI .Hey you ! yes you *yang tengah bace atau yang tak sudi baca entry saya yang agak bosan kali nihh . sila tatap ini blogg sampai muntahh ok !



Hey you ! listen here ! hahah , *saje buadd gimik marah marah . hehe .Pertama skali saya . . err saya tidak pandai nak berbahasa bunga bungaan untuk memujuk seorang sahabat saya nihh .hehe *tutup muka .
Sab . .sab . . denga laa ni .err , , takde papelahh .hehe *memain plak .heehe . Sabb no tachink tachink lagi ,swear tak COOL .hahah please , I'm begging to you .errr hahhah !Pagi tadi swear terkejutt anda menghubungi saya .hahah *swear tengahh mamai , tak bangun lagi sbenanye .hahahah ! BTW , no tachink2 lagi ehhh TAK COOL .hewhew .Maafkann kamii .hahah *merepek




Smalam balek pahang .Bawak sume keje umahh tapi satu punn harem nak buad .hahah *terbengkalai lagi .
p/s:acu jadi ustaz , hahah abah sangat berbangge .

TIKA